Rejsebrev fra Indien

Tina fra Safari Eksperten på besøg i Indien

Mit første besøg i Inden bliver med garanti ikke mit sidste.

Et land, hvor den tropiske regnskov står i dyb kontrast til storbyernes hektiske liv. Netop det hektiske byliv med et virvar af biler, køer og scootere og millioner af mennesker har nok holdt en del rejsende væk fra Indien. Jeg valgte dog at se det som en utrolig spændende pakke af oplevelser.

Udover det spændende dyreliv med arter som tiger, hjort, bjørn og hundredvis af flotte fugle, byder landet på en utrolig varieret natur og kulturel oplevelse.

For mig står mødet med den bengalske tiger som noget helt specielt, men også synet af Taj Mahal sidder printet på nethinden. Et bygningsværk, som er så imponerende, at man ikke kan beskrive
det med ord. Det er ret beset et kæmpe kunstværk, som skal både ses og røres ved.

De lokale markeder, hvor duften af røgelse og krydderier blandes med lugten af dyr og fisk, er bestemt også en kæmpe oplevelse. 

Ønsker man at komme lidt tættere på det indiske folk, er en togrejse gennem Indien en meget interessant og speciel oplevelse. Det anbefales dog, at man rejser på første klasse, som er det tætteste man kommer på en almindelig dansk togrejse på økonomi-klasse.

Jeg kan kun anbefale en rejse til Indien, jeg glæder mig personligt til at opleve endnu mere af dette kontrastfyldte land.

 
Tina Jeppesen, direktør
Safari Eksperten A/S

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m