Børnevenlig safari

Skrevet d. 28/12-2017

Safari for hele familien

Når man har sine børn med på ferie, er der ofte fart over feltet. Det kan frembringe spørgsmålet: ”Er det en god idé at tage børn med på safari i Afrika?” - svaret er ja! Der er en masse spændende og imponerende oplevelser på savannen, som vil give dine børn fantastiske minder for livet. Tempoet på en safarirejse er stille og roligt, så både børn og voksne får rig mulighed for at fordøje alle de nye indtryk. Naturligvis er der nogle safarirejser, der er mere velegnede til børn end andre. Her får du værdifuld information om safarirejser med børn sammen med et eksempel på en velstøbt safarirejse for hele familien.

Safari i børnehøjde

Først og fremmest anbefales det, at rejsen til Afrika er en variation af safari og anden aktivitet, så der sker lidt forskelligt for børnene. Dette kan fint gøres ved at opholdet foregår på et indkvarteringssted med pool, som hele familien kan hygge sig ved efter en dag på savannen. Alternativt kan ferien være en kombination af safari og badeferie, hvor rejsen enten påbegyndes eller afsluttes med en badeferie på et lækkert resort. Er man mere til storbyferie, kan safarirejsen naturligvis også rumme et par dage i eksempelvis Cape Town i Sydafrika, der byder på smukke omgivelser og et væld af aktivitetsmuligheder.

Man kan have flere bange anelser, når en ny type ferie skal afprøves med børnene, og der skal da også tages et par forholdsregler på en safarirejse. Det kræver til tider lidt tålmodighed i den afrikanske natur, hvis man skal se alle de vilde dyr. I mødet med dyrene er det vigtigt, at børnene kan forholde sig roligt, så dyrene ikke bliver bange. Har man hjemmefra indstillet hele familien på dette, er der skabt grobund for en fantastisk safarirejse for både store og små. Det er i øvrigt vigtigt at have in mente, hvor gode børn er til at tilpasse sig og suge nye oplevelser til sig, og mødet med dyrene vil være en sikker vinder!

Eksempel på safarirejse for hele børnefamilien

Her får du et eksempel på, hvordan en vellykket safarirejse med børn kan se ud. Alle oplevelser er for både store og små, og på den måde kan hele familien skabe uforglemmelige ferieminder sammen. I eksemplet går turen til Kenya, som byder på en fantastisk variation af landskab og dyreliv. Her kan man besøge landets største nationalpark, Tsavo National Park, hvor det er muligt at opleve The Big Five (elefanten, det sorte næsehorn, løven, leoparden og bøflen). Herefter står den på vandresafari med en bevæbnet ranger, hvilket bestemt også er en vild oplevelse. Turen har et kulturelt touch, så naturligvis skal hele familien introduceres til det lokale sprog, Swahili, som man kan gøre brug af når man skal besøge den lokale skole, hvis man har mod på det. Kenyas historie bliver man også bekendt med på denne rejse, og man får et indblik i 1. verdenskrig i Østafrika. Inden rejsen afrundes med en badeferie på et lækkert resort ved Det Indiske Ocean, besøges Karen Blixens Hjem og det nærved liggende girafcenter.

Denne rejse er netop velegnet til børnefamilier, da den byder på en stor variation af oplevelser. Ønsker du at blive klogere på netop denne rejse, kan du læse mere om Aruba Lodge & Badeferie på Traveller's Beach Hotel.

Gør familieferien ekstraordinær i år 2018, og læs mere om vores mange muligheder for børnevenlige safarirejser.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m