Oplev Afrikas Perle


Den tidligere britiske premierminister Winston Churchill havde ret, da han efter et besøg kaldte Uganda for Afrikas perle. Trods sin begrænsede størrelse på mindre end det halve af Kenya, har landet på Ækvator næsten alt hvad et rigtigt safariland kan ønske sig; høje bjerge, vidtstrakt savanne, tæt bjergregnskov, smuk lavlandsregnskov, store floder med bl.a. Nilen og imponerende søer med verdens næststørste ferskvandssø, Victoriasøen, som den mest kendte.

Et varieret dyreliv og store naturrigdomme

Ca. 20% af Uganda er dækket af vand, og landet er især frugtbart i de centrale dele og mod syd, hvor der bl.a. dyrkes kaffe, te og sukkerrør til eksport. De største og mest kendte nationalparker ligger i landets vestlige og nordlige områder. Mod vest langs grænsen til Congo findes parkerne Bwindi Impenetrable Forest, der er kendt for sine bjerggorillaer i den tætte bjergregnskov, og Queen Elizabeth parken mellem Lake George og Lake Edward, der har meget varieret natur og dyreliv. Der er desuden for nylig fundet olie, hvilket kan være godt for landets økonomi, men genstand for en del debat og potentielt noget skidt for naturen, da de foreløbige fund er gjort i Murchison's Falls nationalparken.

Ugada er et fremragende safariland med masser af nationalparker

Umiddelbart nord for Ruwenzori-bjergene ligger lavlandsregnskoven Kibale Forest, der især har en stor variation af fugle og aber, og hvor specielt chimpanser er i fokus. Ruwenzori-bjergene, med den savtakkede bjergkam, der også kaldes Månebjergene, ligger på grænsen til Congo. Det samme gør landets højeste punkt Mt. Stanley på 5.110 meter, der er Afrikas tredjehøjeste. Nedbøren er høj i disse bjerge, da de næsten altid er gemt bag skyer. Når bjergene viser sig, er de ofte pudret i sne. Mod nord ligger de to nationalparker Murchison's Falls og Kidepo Valley, der er domineret af savanne. Efter en række turbulente år med megen uro i 1970'erne, har Uganda, gennem en lang årrække, udviklet sig til at være et land, hvor turisterne vender er tilbage til. Udbuddet af rigtigt gode lodges og camps er således også stigende.

Højsæson: December til februar og juni til august

Højdepunkter i Uganda

  • Gorillatrekking i Bwindi-skoven og chimpansetrekking i Kibale-skoven
  • Bådsafari på kanalen og dyrerig bilsafari i Queen Elizabeth-nationalparken
  • Vandfald og dyrelivet i, på og omkring Nilen i Murchison's Falls nationalparken
  • Unik safari i den fjerntliggende og smukke nationalpark i Kidepo Valley

Søgeresultater

Praktisk information ved rejser til Uganda

Pas & visumregler for indrejse til Uganda: 

Regler for pas:

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter indrejse til Uganda.
  • Dit pas skal have mindst 3 blanke sider tilbage.

Regler for visum:

Pas & visumregler for indrejse til Uganda
Ved ankomsten til Uganda skal I igennem pas og visumkontrol. Personalet i immigrationen taler flydende engelsk
Regler & ansøgning til visum
Alle rejsende fra Danmark skal ansøge om visum til Uganda inden afrejse.
Visum kan IKKE udstedes ved indrejse til Uganda.
Der kan ansøges om visum online eller på Ugandas ambassade i København.
Vi anbefaler at I ansøger om visum online, ved at følge nedenstående vejledning.
Pris for visum er USD 50,- pr. person, som betales med kreditkort online ved udstedelse af visum

Det er relativt simpelt at ansøge om visum online (se vejledning nedenfor), men kontakt os gerne ved spørgsmål eller hjælp til ansøgning (mod gebyr på kr. 500 - udover de USD 50 for visum).

Der er desuden krav om bevis for gul feber vaccination ved indrejse. Desuden kan der i perioder være krav om andre vaccinationer,
hvilket vil blive oplyst på hjemmesiden for Directorate of Citizenship and Immigration Control.

Ansøg om visum til Uganda online
· https://visas.immigration.go.ug/ (klik på linket)
· Tryk på den røde knap "Start new application"
· En pop up med regler og vilkår vil komme op på skærmen. Tryk på "accept"
· Under "Visa or permit type" skal I vælge "Visa"
· Under "Category" skal I oftest vælge "Ordinary"
· Under "Subcategory" skal I vælge "Single entry" med mindre I på rejsen til Uganda skal besøge andre lande, og kommer tilbage til Uganda igen
· Tryk på "Next step"
· Udfyld jeres personlige detaljer
· Tryk på "Next step"
· Upload kopi af pas
· Upload et pasfoto (dimensioner 500 px gange 500 px). Er I ikke i besiddelse af sådan et, kan det laves hos den lokale fotograf. I kan 
    i butikken få den sat på en USB stick eller få det sendt til jeres email.
· Upload certifikat på vaccination mod gul feber
· Tryk på "Next step"
· Gennemgå at jeres indtastede oplysninger er korrekte
· Tryk på "Submit" 
I har nu ansøgt om visum til Uganda, og vil modtage bekræftelse når det er gennemgået af immigrationskontrollen 
Når visum er godkendt vil I modtage en bekræftelsesmail, hvor I bliver anmodet om at foretage betaling af visum med kreditkort 
Print jeres visum og medbring dette på din rejse, sammen med pas og certifikat for vaccination mod gul feber. 

Anbefalende vaccinationer ved rejser til Uganda:

Ugandas sundhedsministerium stiller krav om vaccination mod gul feber. Husk også at medbringe internationalt vaccinations kort som dokumentation for denne vaccination. 
Ved almindelige turistrejser anbefales vaccination mod stivkrampe, leverbetændelse (hepatitis A), samt gulfeber. Visse områder, og ved længerevarig lokalbesøg, anbefales vaccination mod meningitis, kolera, polio (evt. revaccination), og tyfus. Rådfør dig med din læge og søg information via Serumsinstitutets hjemmeside.

Safari Eksperten samarbejder med en række vaccinationsklinikker i Danmark, som giver 10% rabat ved vaccination hvis du oplyser at du har købt en rejse gennem os.

Se hvilke vaccinationsklinikker vi samarbejder med her.

Overstående informationer er kun vejledende, og Safari Eksperten anbefaler altid at du rådfører dig med egen læge eller vaccinationsklinik.

Du kan læse mere omkring krav til vaccinationer på www.vaccination.dk

Medicin ved rejser til Uganda:

Vi anbefaler at medbringe eventuel lægeordineret medicin.

Ligeledes anbefaler vi, at du medbringer hovedpinepiller, diarretabletter, elastikbind, solcreme, antibiotika, engangssprøjter, insektspray, talkum, øjendråber og læbepomade med solfaktor.  En stift el. spray til at lindre kløe efter stik er også en god idé.

Der er apoteker i de større byer, men naturligt nok ikke i de mindre befolkede egne, så derfor er det vigtigt at have tingene med hjemmefra.

Malariaforebyggende medicin:

Vi anbefaler, at du starter en forebyggende malariabehandling før afrejse til Uganda, og fortsætter den under opholdet samt efter hjemkomsten. Følg venligst instruktionerne for det pågældende produkt.

Vi kan ikke anbefale produktet Lariam, da det har givet den del af vore gæster meget ubehagelige bivirkninger. Mange af vore gæster har været tilfredse med produktet Malarone, som også er bredt dækkende.

Vi anbefaler, at du altid rådfører dig med egen læge eller vaccinationsklinik omkring malariaforebyggende medicin.

Rejse & afbestillingsforsikring:

Vi kan anbefale, at der tegnes såvel en afbestillings- som rejseforsikring. En afbestillingsforsikring kostar 7% af rejsens pris. Har du tegnet en afbestillingsforsikring vil du få refunderet rejsens pris af Europæiske ERV Rejseforsikring, i tilfælde af en eventuel afbestilling.
Afbestillingsforsikring skal tegnes sammen med bestilling af rejsen eller senest ved første indbetaling.

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til en fornuftig pris til dækning på din ferierejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse-eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller kontakte vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.d

Bagageregler på rejser til Uganda:

Der må frit medtages 20 kg bagage pr. person samt 1 stk. håndbagage, som højst må veje 7 kg - hvis ikke andet er meddelt i din rejseplan. Skal man på safari, eller rejse med små indenrigsfly kan det anbefales at begrænse bagagen til 15 kg samt anvende bløde tasker, som lettere kan pakkes i de begrænsede bagagerum på safaribiler, små fly - ikke hårde kufferter.

HUSK, skarpe genstande, knive, sakse m.v. må ikke forefindes i håndbagagen, men skal pakkes i den del af bagagen der checkes ind. Pak så vidt muligt toilettasker og ALLE væsker i den bagage, du skal checke ind.

Ved rejse med mindre fly til/fra savannen:

Har du bestilt en rejse hvor flyvning til eller fra savannen indgår, må du medbringe 1 stk. taske eller kuffert af maksimalt 15 kg. Samt 1 stk. håndbagage.

Det er meget vigtigt, at du benytter en blød kuffert eller taske, da hårde kufferter ikke kan pakkes optimalt i de små fly, hvilket i værste fald betyder at piloten afviser at medbringe din bagage

Pakkeliste for rejser til Uganda:

Begræns mængden af bagagen da der er begrænset med plads i bilerne, og der er mulighed at få vasket tøj flere gange under rejsen.

Vi anbefaler at du til safarikørslerne medbringer tøj i naturens egne farver. Det vil sige sandfarver, brunlige og grønlige nuancer.

Brug ikke tøj af kunststoffer da disse sjældent er behageligt at have på i varmen. Vi anbefaler tøj lavet af bomuld.

Det kan blive ret køligt om aftenen og først på morgenen. Så det er vigtigt at have lidt varmt tøj med i kufferten.

Tøjstilen i Uganda er afslappet, men det er dog normalt kutyme at mænd benytter bukser og ikke shorts til middagen.

Vi anbefaler at du medbringer nedenstående på din rejse:

  • 1 par gode vandresko / udendørssko
  • 1 par Sandaler eller klipklapper
  • 1-2 langærmede trøjer
  • 1-2 par lange udendørsbukser (vi anbefaler zip-off bukser)
  • 1 sæt regntøj hvis du skal på gorilla eller chimpanse trekking
  • Shorts
  • T-shirts  / skjorter
  • Badetøj
  • Masser af strømper og undertøj
  • Bredskygget solhat / kasket
  • Solbriller
  • Myggebalsam
  • Solcreme & aftersun
  • Kamera, ekstra batteri og masser af hukommelseskort
  • Lille rygsæk som kan medbringes under safarikørslerne
  • Kuglepen
  • Rejseadapter
  • Lommelygte (med ekstra batterier)
  • 1x kikkert per deltager

Valuta i Uganda:

Den lokale møntfod I Uganda er Uganda shillings. Du kan ikke veksle til shillings hjemmefra, dette kan først gøres ved ankomsten til Uganda. Vi anbefaler derfor at du veksler til dollars hjemmefra, som er en gangbar valuta i hele Uganda.

Ved ankomsten til Uganda anbefaler vi at du veksler dine dollars til Uganda shillings.
Bemærk dog at dollarsedlerne skal være nyere end 2006, for at kunne bruges i Uganda.

Kreditkort er efterhånden almindelige, hvor de kan bruges på hoteller, i restauranter, i enkelte butikker m.v. I de store banker og i deres pengeautomater kan man desuden hæve kontanter med et kreditkort.

100 danske kroner er = ca. 55.370 Uganda shillings. (31-03-2023)

Hvor mange kontanter skal jeg medbringe på rejsen?:

De fleste udgifter er som regel dækket når du køber en Uganda rejse hos Safari Eksperten. Det er derfor begrænset, hvor mange kontanter du har behov for at medbringe.

Du kan på de fleste indkvarteringssteder i Uganda betale med internationale kreditkort for dine drikkevarer og lignende.

Bemærk dog, at du oftest IKKE kan hæve eller veksle kontanter på indkvarteringsstederne.

Du skal medbringe nok kontanter til at kunne betale for følgende undervejs:

  • US Dollars eller Uganda shillings til betaling af drikkepenge
  • Uganda shillings til souvenirs

Der er mulighed for at hæve kontanter i de større byer, bemærk dog at det ikke er alle hæveautomater, der er lige pålidelige. Rådfør dig altid med din guide, som kan henvise til den mest optimale hæveautomat.

Hvad koster mad & drikkevarer?:

  • 12 – 20 DKK for en sodavand eller øl
  • 100 – 150 DKK for en flaske vin
  • 50 – 100 DKK for et frokostmåltid i Entebbe

Drikkepenge ved rejser til Uganda:

Rejser i udlandet og drikkepenge har desværre været tæt knyttet sammen gennem generationer. Det er et meget svært emne at rådgive om, fordi det i høj grad hænger sammen med den enkeltes tilfredshed. Men da det er et spørgsmål, som vi hele tiden får stillet, er her et par tommelfingerregler.

På hotellet/lodgen betales ca. $1 pr. taske der bliver bragt til værelset. Til barpersonalet anbefales ca. 10-15 % af den samlede regning. Ved transfer anbefales ca. $5 samlet pr. vej/transfer. Til personalet i campen anbefales $5-$8 pr. dag i campen, som deles mellem camp personalet. Guider på turene anbefales $8-10 pr. dag pr. gæst.

Vi mener ikke, at børn ifølge med voksne er omfattet af ovenstående regler om drikkepenge.

Indkøb af souvenirs i Uganda:

Der er gode muligheder for at gøre flotte indkøb af souvenirs til minde om en fantastisk rejse. Uganda har meget at byde på. Elefanter, giraffer, næsehorn og andre dyr udskåret i træ eller sæbesten er populære ferieminder. Det samme gælder smykker, trommer, fletværk, lædervarer og forskellige former for batik. Husk I må ikke indføre skaller, produkter fra truede dyr eller planter til Danmark.

Kvaliteten af produkterne er meget forskellig. Vi anbefaler derfor altid, at du spørger din guide til råds, han kan vejlede dig til hvor du skal købe tingene for at få en ordentlig kvalitet.

Priserne varierer meget fra sted til sted, og det er normalt at man handler om priserne. Forsøg at få prisen forhandlet ned med 30 – 50%, så har både du og sælger gjort en god handel.

Internet & mobiltelefoni i Uganda:

Mobildækningen i Uganda er god, og det er de færreste steder du vil opleve ikke at kunne få forbindelse til mobilnetværket.

Bemærk dog, at det er meget dyrt at benytte din danske telefon i Uganda. Såfremt du har behov for at benytte din telefon til opkald, data eller lignende under dit ophold i Uganda, anbefaler vi at købe et simkort ved ankomsten til lufthavnen.

De fleste indkvarteringssteder i Uganda har i dag WIFI, dog er kvaliteten og hastigheden af internettet meget forskellig.

Elektricitet i Uganda:

Strømstyrken er 220-240 volt. Stikkene er lig de engelske, så vil man være på den sikre side, bør man tage en universaladapter med hjemmefra, hvis man har brug for strøm på hotelværelset. Strømafbrydelser er ikke ualmindelige.

Tidsforskel i Uganda:

Østafrika er 2 timer foran dansk normaltid og 1 time foran dansk sommertid.

Rejsepapirer:

Flybilletter og rejseplan tilsendes ca. 10 dage før afrejsen.

Plastikposer - venligst bemærk!:

For at beskytte miljøet og mindske forureningen i Uganda, er al brug af, produktion og import af plastikposer forbudt.

Vejledning til dig som skal på gorilla trekking i Uganda:

Vi har udarbejdet disse retningslinjer til dig, som skal på gorilla trekking i Uganda.

Et gorilla trek er krævende, og du kan forvente at skulle vandre fra ½ time og op til 6 timer, afhængig af den gorilla familie som I får tildelt.

Vi anbefaler, at du medbringer et par gode vandresko, da du kan komme ud for meget mudrede forhold under dit gorilla trek. Ligeledes anbefaler vi at medbringe et godt sæt regntøj.

Der er mulighed for at låne vandrestave på din lodge, hvilket vi på det kraftigste vil anbefale dig at benytte.

Du har mulighed for at leje en bærer til ca. USD 20, som bærer din taske og andre fornødenheder du måtte ønske at medbringe. Ligeledes giver han dig en hjælpende hånd til at komme både op og ned. Du afregner beløbet direkte til bæreren.

Af hensyn til smittefare for gorillaerne, er det IKKE tilladt at deltage på et gorilla trek, hvis du føler dig dårlig eller utilpas.

Er du ikke i stand til at deltage, er det vigtigt at gøre din guide opmærksom på dette inden afgang om morgenen, da du så har mulighed for at få dine penge for gorilla trekket retur. Såfremt du ikke gør opmærksom på dette, og en ranger skønner at du ikke er okay, vil du blive nægtet at fortsætte gorilla trekket, og dine penge er tabt.

Du befinder dig blandt vilde dyr, og det er derfor vigtigt at du ALTID følger din guides anvisninger. Bliv sammen i gruppen når I er ved gorillaerne, og undgå pludselige og hurtige bevægelser. Desuden er det vigtigt, at du ALDRIG tager billeder med blitz af gorillaerne, da dette kan skræmme dem og skabe en farlig situation.

Har du behov for at nyse eller hoste er det vigtigt, at du vender dig bort fra gorillaerne.

Du må ikke efterlade noget affald, alt hvad du tager med dig ind skal også med ud igen. Undgå at spytte i naturen, men brug i stedet et lommetørklæde.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i et gorilla trek. Der er ingen øvre aldersgrænse, blot du er i stand til at klare de til tider anstrengende forhold under et trek..

Vejledning til dig som skal på chimpanse trekking i Uganda:

Et chimpanse trek foregår i et fugtigt regnskovsområde, og et trek tager normalt 2 – 3 timer alt efter chimpansernes færden den pågældende dag.

Vi anbefaler at du medbringer gode vandresko samt åndbart regntøj, da forholdene ofte kan være våde

Vær forberedt på høje lyde fra fugle, og de mange forskellige abearter som findes i regnskoven. Hvis du har sarte ører, anbefaler vi at medbringe et sæt ørepropper for en sikkerheds skyld.

Du befinder dig blandt vilde dyr, og det er derfor vigtigt at du ALTID følger din guides anvisninger. Bliv sammen i gruppen når I er ved chimpanserne, og undgå pludselige og hurtige bevægelser. Desuden er det vigtigt, at du ALDRIG tager billeder med blitz af chimpanserne, da dette kan skræmme dem og skabe en farlig situation.

Du må ikke efterlade noget affald, alt hvad du tager med dig ind skal også med ud igen. Undgå at spytte i naturen, men brug i stedet et lommetørklæde.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i et chimpanse trek. Der er ingen øvre aldersgrænse, blot du er i stand til at klare de til tider anstrængende forhold under et trek..

Billeder:

Vi er meget interesseret i at modtage billeder fra vore kunder, og disse vil evt. blive brugt i forbindelse med tilbudsmateriale eller katalog, som udkommer sidst på året. Vi vil meget gerne have billederne tilsendt hurtigst mulig efter hjemkomsten. Hvis et eller flere billeder kommer i kataloget, får du kr. 500,- på et tilgodehavendebevis, som kan bruges på den næste rejse.

Evt. misforståelser:

Skulle der under opholdet, mod forventning, opstå misforståelser: problemer af den ene eller anden karakter, som du ikke mener selv at kunne løse, kan vi kontaktes i kontortiden (mandag-fredag kl. 8.30-17.00) på tlf.nr. +45 56 36 25 45 . Det er for sent at rette evt. misforståelser eller fejl efter hjemkomsten. Derfor gør vi opmærksom på, at det er uhyre vigtigt, straks at underrette os, hvis der opstår uløselige problemer. Kun i tilfælde, hvor vi har været underrettet, vil en sådan klage blive behandlet.

Nødtelefon:

Safari Eksperten har oprettet en nødtelefon, hvor vores kunder uden for almindelig kontortid - i alle døgnets timer og på alle ugens 7 dage - altid kan komme i forbindelse med en kompetent medarbejder. Det skal understreges, at denne telefonlinje kun er beregnet til egentlige nødopkald, hvor det er en absolut nødvendighed, at komme i forbindelse med enten Safari Eksperten eller en pårørende. Brug denne nødtelefon når absolut påkrævet, og undgå venligst misbrug. Tlf.nr. +45 3026 2540 .

Hjemkomsten:

Vi er altid glade for at høre ”sidste nyt derudefra” efter hjemkomsten. Det er af største vigtighed, for at vi løbende kan følge med i, hvad der sker "derude". Derigennem kan vi udvikle og evt. forbedre vore rejsemål. Derfor - hvad enten det er ris eller ros til os – hører vi meget gerne om det.

Vi håber, at ovenstående giver svar på alle de spørgsmål, der naturligt er før afrejsen. Skulle der være ubesvarede spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os - vort arbejde er i første række at betjene vore kunder.

Naturligvis er Safari Eksperten A/S medlem af Danmarks rejsebureauforening, rejsegarantifonden og pakkerejseankenævnet

Dyrelivet i Uganda

Højdepunkter:

  • Fantastisk og næster sikker mulighed for at se bjerggorillaer i landets sydvestlige hjørne
  • Flere fremragende steder at møde menneskets nærmeste slægtning, chimpansen
  • Et ualmindeligt bredt udvalg af mange forskellige arter af mindre aber
  • Stort set alle de store klassiske savannedyr findes, men ikke koncentreret i samme område
  • Et af kontinentets bedste lande for fugleinteresserede, bl.a. store chancer for at se træskonæb

Bjerggorillaer og chimpanser er uden tvivl de mest berømte og eftertragtede arter i Ugandas ellers meget varierede udbud af pattedyr. Mens bjerggorillaen udelukkende kan ses i landets sydvestlige hjørne med skovene i Bwindi som det absolutte topsted, så er chimpanser mere vidt udbredt mange steder i den vestlige del af landet, men ses nok bedst i Kibale Forest for foden af Ruwenzori bjergene. Ud over de to store menneskeaber har Uganda også et ualmindeligt stort udvalg af de mindre aber med flest arter i den vestlige del af landet. Er aber ens store interesse er Uganda simpelt hen et must at besøge.

Selvom Uganda ikke kan måle sig med nabolandene Kenya og Tanzania på mængden af savannens klassisk storvildt har landet dog nogle fine bestande. De berømte ”Big Five” kan igen ses efter at næsehorn har været udryddet i en lang årrække. En lille gruppe hvide næsehorn er nu udsat i et mindre og godt beskyttet reservat tæt på hovedstaden Kampala. De fire øvrige af de fem store, nemlig elefant, bøffel, løve og leopard lever frit i en række nationalparker og reservater. Løven og leoparden ses nok bedst i Queen Elizabeth nationalparken på grænsen til DR Congo, hvor der også er mange bøfler og elefanter, samt en del andre store dyr som flodheste, en lang række antiloper og store krokodiller.

Vil man se giraffer skal man til den nordlige del af Uganda, hvor især Murchison´s Falls nationalparken er et godt sted. Et andet af savannens klassiske dyr, zebraen, er ikke så vidt udbredt i landet. Den kan dog ses omkring Lake Mbura, der er ret let tilgængelig, samt i landets vanskeligere tilgængelige nordøstlige hjørne i Kidepo Valley, der samtidig er det eneste sted hvor chancen for at se geparder er store. Elefanter, bøfler, løver og leoparder har ligeledes gode bestande i nationalparkerne heroppe mod nord.

Fuglelivet i Uganda er meget imponerende og nyder godt af den meget varierede natur med bl.a. savanne, regnskov samt mange store floder og søer. Mens landets centrale og østlige dele har meget til fælles med de østlige nabolande, så har den vestlige del mange arter fra de store skove i Centralafrika, hvis østligste udbredelse og letteste tilgængelighed er netop her. Og så er Uganda nok det allerbedste sted at se den store og besynderlige fugl, træskonæbbet, der blandt ornitologer er en af kontinentets og hele verdens mest eftertragtede fugle at se.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m