Den vildeste bryllupsrejse i Afrika

Skrevet d. 8/2-2018

Nyd hinanden på en safari i den afrikanske natur

Hvedebrødsdagene er for de fleste en næsten ligeså vigtig del af hele bryllupsplanlægningen, som selve bryllupsfesten. Bryllupsrejsen skal gerne skille sig ud fra de andre ferier, man tidligere har været på, så det bliver en ekstraordinær, mindeværdig rejse. Hos Safari Eksperten tilbyder vi den ultimativt vildeste bryllupsrejse i Afrika. Og med den vildeste rejse mener vi det i bogstavelig forstand. For hvad er mere vildt end at tilbringe nogle uger med din udkårende i Afrikas fantastiske natur på imponerende savanner med et rigt dyreliv, og samtidig bevare romantikken ved at nyde hinanden i den rødglødende solnedgang med et godt glas vin? Hvis I hellere ser jer selv i mere rolige og afslappende omgivelser på eksempelvis en badeferie, er dette bestemt også en mulighed i Afrika. Flere destinationer har den perfekte beliggenhed ud til Det Indiske Ocean, og byder på smukke strande med svajende palmer og krystalklart vand – det essentielle sted til at nyde tosomheden, og skabe gode minder sammen. Og en sidste mulighed for jer, som synes det hele bare lyder fedt, ja så er der heldigvis også mulighed for at kombinere safari og badeferie. Hvis bryllupsrejsen længe er overstået, og I er nået til kobber-, sølv- eller sågar guldbrylluppet, så kan der også sagtens hentes inspiration til en romantisk fejring af kærligheden her.

Romantik blandt overvældende natur og fascinerende dyreliv

Hvor mange kan sige, at de på deres bryllupsrejse stødte på ”The Big Five” (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard), nød en funklende klar stjernehimmel og vågnede op til en smuk solopgang med løvebrøl i baggrunden? Ikke ret mange, og det gør en bryllupsrejse i Afrikas natur endnu mere unik. Skal turen eksempelvis gå til Tanzania, vil I opleve drømmen om romantik, mystik og åndelig lethed gå i opfyldelse. Med indkvarteringer på luksuriøse og stemningsfyldte camps, kan I gå på opdagelse i Selous Game Reserve, der er et af de største beskyttede naturområder i Afrika. Eller hvad med at udforske Ruaha National Park, som byder på stort set alle de klassiske savannedyr med undtagelse af næsehornet, og i øvrigt også storslået natur med talrige af de imponerende baobabtræer. Det bliver med sikkerhed en af de vildeste oplevelser, I kommer til at få sammen, og den kan med fordel afsluttes med manér på et utrolig lækkert beach-resort ved Det Indiske Ocean, hvor forkælelse og velbehag er i fokus.

De ultimative specialister i bryllupsrejser

Det er med god grund, at destinationerne ud til Det Indiske Ocean efterhånden er blevet nævnt nogle gange, for der findes altså ikke større specialister i forhold til at danne rammerne for den perfekte bryllupsrejse andre steder. Mange af destinationerne har her etableret komfortable og isolerede værelser eller hytter til brudeparret, og enkelte steder tilbyder de endda at forestå selve ceremonien! Langt de fleste steder vil det være muligt at få dækket op til to personer til et udsøgt måltid mad i øde sandklitter eller i vandkanten på isolerede stande, og hvis det ikke umiddelbart præsenteres som en mulighed, så skal I holde jer tilbage med at spørge. Der er næsten ikke den romantiske begivenhed, som ikke kan lade sig gøre i omgivelserne af Det Indiske Ocean. I kan også fuldstændig glemme alt om tid og sted mens I får en afslappende massage i idylliske omgivelser med udsigt over det turkisblå hav. Få hele oplevelsen foreviget med skønne billeder af jer med den mest eksklusive baggrund. På flere resorts er det muligt at få aftalt professionel fotografering, og igen skal I bestemt bare spørge jeres værter, om der er mulighed for dette.

Hvis bryllupsrejsen skal overgå alle jeres drømme (og selvfølgelig skal den det!) så læs mere om vores eksempler på bryllupsrejser. Listen er bestemt ikke udtømmende, så vi anbefaler, at I også navigerer rundt i vores mange andre forskellige rejser og destinationer. I øvrigt er I altid velkommen til at kontakte os, så vi kan skræddersy rejsen efter netop jeres ønsker og behov.

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m